Търсих подобна тема но не намерих. Всички знаете за врътката от ляво на волана от която се регулира височината на фаровете, както си работеше и изведнъж спря. Моторчетата не издават и звук, търсих бушона, но не намерих такъв. Помагайте моля?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Електрическото регулиране на фаровете не работи.
Collapse
X
-
Първи ред 4 бушон - десен фар.
Втори ред 3 бушон - ляв фар.
Другата възможна причина е поврена в регулатора на позиций.
п.с Ама на теб определено ти върви на такива изцепки, ама да ти изгорят и двете моторчета говори, че си голям карък хахахаххаха.Last edited by GammaRay; d.m.y г., 15:21.Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Що да е за ключ, така и така ще ги сменяш, смажи вътре водачите, за да не изгорят и следващите. Неудобното в случая е че ще трябва да извадиш фаровете или да ползваш спринцовка, но поне ще улесниш работата на "новите" моторчета. Можеш да напишеш и кое е бушончета за регулирането на фаровете, щото тия които са ляв и десен фар, вероятно са само за крушките.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Интересното при мен е, че самите ел. моторчета са здрави, нещо в платките е изгоряло. Определено не е станало от блокирали водачи защото рефлекторите се движат идеално (миналата година бях свалил фаровете и ги профелактирах), а бушоните наистина са тези за фаровете. Колегата Гамарей замери напреженията по всички клеми , масите бяха проверени- всичко е в норми, но как така са изгорели и двете на веднъж си остава тайна за мен.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеИнтересното при мен е, че самите ел. моторчета са здрави, нещо в платките е изгоряло. Определено не е станало от блокирали водачи защото рефлекторите се движат идеално (миналата година бях свалил фаровете и ги профелактирах), а бушоните наистина са тези за фаровете. Колегата Гамарей замери напреженията по всички клеми , масите бяха проверени- всичко е в норми, но как така са изгорели и двете на веднъж си остава тайна за мен.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеАко е изгоряло управлението им, стигат до крайна позиция и или изпилват зъби или изгарят
И кои зъби се изронват!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Нищо не се изронва. Вътре си има потенциометър, който казва кога е крайната позиция за да изключи, а + това зъбите на предавките са толкова здрави, че по-скоро ще изгори моторчето. Ако е изгоряло управлението - изобщо неработят, кактo е в случай на многострадалния ни колега BLUE1.
Last edited by GammaRay; d.m.y г., 14:30.Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
Comment